Tillbaka till sök
Utgått jobb

Däckmontör

Däckmontör

Om företaget
Är du en förtroendeingivande däckmontör med god socialkompetens? Se hit!
Nu söker vi en däckmontör till en av våra kunder i Karlskrona!


Dina arbetsuppgifter
Som däckmontör kommer du arbeta som montör, men också arbeta med lagerhållning, planering, beställning och försäljning. Du kommer ha direktkontakt med externa och interna kunder. I kontakten med externa kunder förväntas du också förmedla verkstadens övriga tjänster, exempelvis tvätt eller teknisk kompetens.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker nu dig som arbetat/arbetar med däckmontering och har vana av tunga fordon, du har god fysisk förmåga. Du är noggrann både när det kommer till det praktiska arbetet och i administrativa uppgifter. Som person har du har ett flexibelt förhållningssätt, är lösningsorienterad och serviceinriktad. Vi ser att du som söker tjänsten är naturligt serviceminded, du har förmågan att inge förtroende och är professionell i alla led. Du kommer arbeta i ändamålsenliga lokaler och ingå i en större grupp med tekniker, plåtslagare och lackerare. Vi värdesätter därför att du är en lagspelare. B-körkort är ett krav och du bör ha goda kunskaper att utrycka dig i tal och skrift på svenska.

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid, dagtid, måndag-fredag via Wikan Personal med målsättningen att det skall gå över till en anställning hos kund.

Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen löpt ut.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden dock senast 28/5.

Ring gärna vid frågor, Emma Moding, 0455 61 27 03.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-05-28

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår