Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Karlshamn)

Brandvakt

Brandvakt

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som brandvakt inom tillverkningsindustrin. Övervakning så att inga bränder uppstår. Du kommer även gå kontrollrundor med jämna mellanrum. Detta är ett tillfälligt arbete under 5 veckor, gäller under veckorna 25-29. Arbetstiderna är måndag-lördag 7-18.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker ska vara minst 18 år, goda kunskaper i svenska är ett krav samt B-körkort, meriterande med Heta arbeten. Vi söker en pålitlig person som sköter sitt arbete och arbetstider. Då detta är ett kortare uppdrag är det ett ypperligt tillfälle att visa vad man går för då man kan vara aktuell för andra tjänster efter uppdragets slut.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillfällig anställning på heltid, dagtid, måndag-lördag via Wikan Personal.

Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen löpt ut.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden dock senast 4/6.

Ring gärna vid frågor, Kjelle Rutzell, 0455 61 27 01.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2023-06-04

Tjänstgöringsort

Karlshamn (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Kjelle Rutzell 0455-61 27 01
Emma Moding 0731-52 17 03

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår