Tillbaka till sök
Ledigt jobb: El & teknik (Ronneby)

Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker


Nu söker vi en underhållsmekaniker som även har kunskap om laser- och vattenskärning.

Om företaget
Företaget utför både planerade underhållstjänster samt avhjälpande underhåll i samband med haverier. Strävar efter att uppfylla lagar och miljökrav. Arbetar för att kunden ska uppleva att företaget håller en jämn och hög kvalité.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är att bedriva underhåll/reparationer av maskiner inom processindustrin främst ute hos kunder i Blekinge. Även arbetsuppgifter inne i verkstaden kommer förekomma och då främst med laser- eller vattenskärning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser gärna att du som söker har ett par års erfarenhet som underhållsmekaniker inom industrin. Du ska ha ett tekniskt intresse för maskiner. Kunskaper inom svets, laser- och vattenskärning är meriterande.

Vidare ser vi att du som person är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Krav för tjänsten är B-körkort samt goda kunskaper i svenska.

Information och kontakt
Tjänsten är placerad i Ronneby men arbete kan förekomma runt om i Blekinge.

Arbetet är heltid, dagtid men kan bli förskjuten arbetstid i enstaka fall.

Anställningen börjar med en visstidsanställning hos Wikan Personal och för rätt person kan anställningen leda vidare till en tillsvidareanställning hos företaget.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden dock senast 24/9.

Ring gärna vid frågor, Emma Moding, 0455 61 27 03

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-09-24

Tjänstgöringsort

Ronneby (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Emma Moding 0731-52 17 03
Kjelle Rutzell 0455-61 27 01

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår