Tillbaka till sök

Plåtslagare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en plåtslagare till en av våra kunder utanför Ronneby för arbete i Ronneby med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Företagets huvudsakliga verksamhet består av smide och tillverkning av stålkonstruktioner och förekommande stålmontage.
Vår kund jobbar med små och stora projekt.

Personalen har olika erfarenheter, spetskompetens och styrkor och tillsammans finns ett brett kunnande som driver företaget framåt i olika projekt.

Din bakgrund
Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat och i ett högt tempo.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Du har god samarbetsförmåga.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har en stark vilja att arbeta och villig att lära nytt.

Du har erfarenhet av plåtslageriarbeten.

Du kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats och ett trevligt team.

Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Tjänsten är en dagtidstjänst.

Initialt kommer du att vara uthyrd och anställd av Wikan Personal men om allt fungerar som det skall finns stora möjligheter att bli anställd av företaget.

Tillträde sker snarast så välkommen med din ansökan snarast möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök på Wikan Personals hemsida, www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 750 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-14

 • Tjänstgöringsort

  Ronneby (Blekinge län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.