Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

CNC-Operatör

Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör, då kan detta vara jobbet för dig

CNC-Operatör


Har du erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör, då kan detta vara jobbet för dig

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av svarvning, fräsning, ritningsläsning och maskinunderhåll samt vanligt verkstadsarbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du skall ha några års erfarenhet av CNC svarvning eller fräsning. Du skall också ha goda kunskaper i ritningsläsning, mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att rigga, ställa om och att byta verktyg.

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Truckkort är ett krav för denna tjänst.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sök snarast då tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal med stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos kund. Tillträde är omgående. B-körkort är ett krav.
Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Kjelle Rutzell, 0731 52 17 01. Sista ansökningsdag är 2020-10-20.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-20

Tjänstgöringsort

Karlshamn (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår