Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Pressoperatör

Nu söker vi en pressoperatör till ett av våra kundföretag i Torsås

Pressoperatör


Nu söker vi en pressoperatör till ett av våra kundföretag i Torsås

Dina arbetsuppgifter
Som pressoperatör kommer du att kontrollera, övervaka och ställa pressmaskiner.
Du kommer att ansvara för att köra olika typer av maskiner för tillverkning av detaljer enligt våran kunds krav och ritning. Omställning av maskiner och kontroller ingår i arbetet i en flödesorienterad verkstad.

Du kommer även att hantera material och kontrollera kvaliteten i den tillverkade produkten. Kvalitet är mycket viktigt i denna roll samtidigt som det är ett högt tempo varför det är viktigt att du klarar att jobba både med fart och noggrannhet. Vidare innebär jobbet att du får göra omställningar, punktsvetsning och tvättning. Även mindre service av maskiner och verktyg kan förekomma.

Vi ser gärna att du har en verkstadsteknisk utbildning med dig och gärna att du tidigare har arbetat med plåtbearbetning tidigare. Har du även har truckkort är det meriterande.

Befintlig personal har olika erfarenheter och kompetenser vilket gör att det sammantaget finns ett brett kunnande som driver företaget framåt.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat och i ett högt tempo.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Du har god samarbetsförmåga.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har en stark vilja att arbeta och villig att lära nytt.

Du har erfarenhet från verkstadsindustri.

Du kan ta egna initiativ, jobba under högt tempo och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift, bil och B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla. Du är prestigelös och har en förmåga att bygga relationer och att skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats och ett trevligt team.

Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Information och kontakt
Tjänsten är heltid/dagtid

Wikan Personal kan bland annat erbjuda dig:

- Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och löner.
- En lokal och närvarande konsultchef.
- Friskvårdsbidrag årligen efter 6 månader.
- Kollektivavtal.
- Tillgång till bra utrustning som kan anpassas efter behov.

Anställning
Detta är ett konsultuppdrag hos Wikan Personal där du arbetar mot vår kund. Efter sex månader kan det generera en fast anställning för rätt person.
Omfattningen är på heltid (100%)

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Dock senast 17/1 Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Christopher Muñoz, 0455 - 61 27 02

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-01-17

Tjänstgöringsort

Torsås (Kalmar län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår