Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Montör inom elmekanik

Wikan Personal söker nu en Montör inom elmekanik till Montex i Jämjö.

Montör inom elmekanikOm företaget
Montex är en förkortning av monteringsexperten. Montex har utvecklats till ett företag som sköter inköp, logistik och distribution över hela världen och har kunder både i Sverige och övriga världen.

Vi sysslar med kontraktstillverkning. Vi har inga egna produkter och ingen egen bearbetningsverkstad vi behöver fylla. Vi har alltså inget annat på agendan än att tillverka våra kunders produkter, på effektivast möjliga sätt. Ja, förutom logistiken då - att se till att det ingående materialet anskaffas från rätt leverantör och att lagerhantering och distribution görs utifrån rätt förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter
Det är stor spännvidd i det mekaniska monteringsarbetet och många produkter har någon form av elektronik, pneumatik och hydraulik i sig.
Du skall behärska allt från finmekanik i analysinstrument till sampackning av grovgods.
Ett stort plus om du behärskar el-scheman samt ritningsläsning.

På Montex jobbar vi dagtid med flexibla arbetstider(flextid). Arbetsuppgifterna är varierande med goda möjligheter till personlig utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Du skall ha ett genuint intresse av allmän mekanik med tillhörande administration såsom tester och redovisning av de produkter du tillverkat.
- Inte ha svårt för att kommunicera med såväl kollegor som leverantörer, ibland även med kunder.
- God engelska i tal och skrift ett måste.
- Du har förmåga att planera, och att ha ett egentänk då ibland arbetsmomenten behöver planeras ca 4 veckor i förväg.
- Du är nyfiken och vill alltid förbättra ditt eget arbete samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor.
- Arbetet kräver ganska breda och personligt ansvarskrävande arbetsuppgifter.
- Vi söker dig som har en el- eller verkstadsgymnasieutbildning och några års praktisk erfarenhet från elmontage eller tillverkningsindustrin. Certifikat ej ett krav.
- Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav.
- Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta mycket självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Information och kontakt
Tjänsten är en heltidstjänst på dagtid och är en så kallad hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.

När du är anställd hos oss på Wikan Personal kan du vara säker på att du hamnat rätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag som värnar och ser till det bästa för våra anställda och kunder. Du har en lokal konsultchef med hög närvaro som ett stöd om det skulle uppstå frågor eller dylikt.

Ansök redan idag. Vi kontaktar aktuella kandidater löpande.

Vid eventuella frågor eller dylikt kontakta ansvarig rekryterare.
(Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon)

Har du frågor eller funderingar ring Kjelle Rutzell, 0455 - 61 27 01Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår