Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult


Vi motiveras av att göra affärer och att se resultat av vårt arbete samtidigt som vi värdesätter ett arbetsklimat som bygger på glädje och skratt. Vi erbjuder en arbetsplats där alla ges utrymme att bidra med sina idéer och där vi uppskattar varandras olikheter.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser företagens behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 MSEK och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
Wikan Personal i Karlskrona växer kraftigt och behöver därför förstärka upp kontoret. Sedan starten 2017 har vi haft mycket god tillväxt och vi ser fortsatt hög efterfrågan i vår region. Vi söker därför dig som vill hänga med oss på vår fortsatta resa i en roll som rekryteringskonsult.
Som rekryteringskonsult är din viktigaste uppgift att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens och personlighet. Våra kunder återfinns inom en rad olika branscher och du arbetar konsultativt mot såväl kund som kandidat.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Med hög kvalitet driva hela rekryteringsprocessen från start till mål genom bland annat kundmöte, offert, kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, kandidatpresentation, bakgrundskontroller och återkoppling.
- Tillsammans med kollegor på kontoret utveckla arbetet med rekryterings- och bemanningsprocesser
- Planera och genomföra marknadsaktiviteter

Du kommer ingå i ett team med erfarna konsultchefer och rekryteringskonsulter som kan branschen och har stort förtroende bland flertalet små och stora kunder. Vi ser nu fram emot att du med din bakgrund och erfarenhet ska hjälpa oss att fortsätta att utveckla både arbetssätt och nya kundrelationer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av kompetensbaserade rekryteringsprocesser, gärna i en konsultativ roll. Du är strukturerad och känner dig bekväm med att ta ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen - från kundmöte tills dess att tjänsten är tillsatt. Du som söker tjänsten bör därför ha god förmåga att förstå och analysera organisationer och kompetenser inom olika branscher.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, framför allt din samarbetsförmåga och att du motiveras av att arbeta i team mot gemensamma mål. Är du en relationsskapande och administrativt duktig person som tar stort eget ansvar i arbetet kommer du trivas bra tillsammans med oss!
Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2021-11-30
Placeringsort: Karlskrona eller Kalmar

Ansöker gör ni på www.karlskrona.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kjelle Rutzell, Wikan Personal 0455 61 27 01 alt. kjelle@wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår