Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Kandidatansvarig

Kandidatansvarig


Vi på Wikan Personal i Karlskrona behöver bli fler, därför söker vi nu en kandidatansvarig.
Som kandidatansvarig kommer du främst att arbeta med våra uthyrningsuppdrag och delar av våra rekryteringsprocesser. Arbetet sker i nära samarbete med konsultchefer och rekryterare. Din insats är av största vikt för att säkerställa såväl kvalitet som leveransprecision.

Om företaget
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter
Du har ett stort ansvar för vårt kandidatinflöde vilket innefattar annonsering, urvalsarbete, intervjuer, referenstagningar och återkoppling till kandidater. För att lyckas med detta kommer du att arbeta med strategier för att attrahera kandidater genom sociala medier, mässor och olika nätverk. Till viss del kan även kundbearbetning ingå i dina arbetsuppgifter.
För att vara rätt person för tjänsten måste du ha en positiv grundsyn och dela våra värderingar.

Du uppskattar kontakten med människor och har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Vidare bör du vara mycket strukturerad och administrativt duktig. För att lyckas väl i rollen som kandidatansvarig är det viktigt att ha förmågan att ha många pågående uppgifter parallellt samt att på ett effektivt sätt planera och prioritera sitt arbete. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera i tal och skrift och din personlighet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för människor! Du är en orädd person som trivs med att ha många bollar i luften. Vidare har du förmågan att på ett ödmjukt men övertygande sätt fånga kandidaternas intresse för de tjänster som våra kunder gett oss i uppdrag att bemanna eller rekrytera. Du behöver inte nödvändigtvis vara utbildad inom HR men det är meriterande.

Vi ser gärna att du är intresserad av IT och digital utveckling då du även kommer att vara ansvarig för vår digitala marknadsföring och våra sociala medier.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten så kontaktar du Kjelle Rutzell på Wikan Personal 0455 61 27 01
Omfattning: Hel- eller deltid
Sista ansökningsdag: 2021-11-30
Placeringsort: Karlskrona

Ansöker gör ni på www.karlskrona.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kjelle Rutzell, Wikan Personal 0455 61 27 01 alt. kjelle@wikan.se

Urval sker löpande så kom in med din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-12-01

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår