Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Inköpare till AAK

Inköpare till AAK


Wikan Personal söker nu en inköpare som ska ingå i AAK:s inköpsteam.
Det är ett dedikerat team där arbetet utförs med högt engagemang och snabb responstid. Det levereras kostnadseffektiva lösningar för att säkerställa det bästa i praktiken för AAK.

Om företaget
AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare kommer du att ansvara för:
- Minska kostnaderna från befintliga leverantörer
- Hitta bra och effektiva leverantörer
- Följa och delta i tekniska ingenjörs- eller underhållsprojekt och kommersiellt bevaka inköpsaspekterna
- Hantera lokala och dagliga uppgifter och sitespecifika problem/klagomål

Du kommer att ha ett direkt ansvar för kvalitet, kostnad och tillgänglighet av utvalda material/tjänster från leverantörer. I din roll kommer du också att hjälpa till att identifiera ytterligare områden inom de skandinaviska siternas försörjningsbehov där samarbete mellan varje site kommer att öka hävstångseffekten.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i din roll har du en relevant universitetsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet från inköpsområdet. Vi tror att du har flera års erfarenhet från internationell upphandling.
Du har god kommunikationsförmåga och kunskaper i svenska samt engelska är en förutsättning.
Du uppskattar utmaningen att säkerställa effektiv kommunikation med verksamheten och hantera försörjningsbasen för att stödja de olika ESC-företagens dagordningar. I din roll är det viktigt att ha ett starkt kundfokus och att uppskatta att bygga långsiktiga relationer.
Du har ett starkt kommersiellt driv och affärsförståelse. För att lyckas måste du vara proaktiv och motiverad att leverera resultat. Du har ett strukturerat arbetssätt och interagerar med såväl olika intressenter som dina kollegor. Även om du tycker om att arbeta självständigt med att uppnå uppsatta mål uppskattar du också engagerat lagarbete för att nå teammål.

Information och kontakt
Omfattning: Heltid, vikariat under perioden 10/1 2022 -- 31/3 2023
Sista ansökningsdag: 2021-12-05
Sök redan idag då vi kan tillsätta tjänsten under ansökningsperioden.
Placeringsort: Karlshamn

Ansöker gör ni på www.karlskrona.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Kjelle Rutzell, Wikan Personal 0455 61 27 01

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Sista ansökningsdag

2021-12-05

Tjänstgöringsort

Karlshamn (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Kjelle Rutzell 0455-61 27 01

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår