Tillbaka till sök
Utgått jobb

Industriarbetare

Industriarbetare


Har du erfarenhet av att arbeta inom industri, då kan detta vara jobbet för dig

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av CNC, ritningsläsning och maskinunderhåll samt vanligt verkstadsarbete.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs med högt tempo samt har en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna.
Som person är du noggrann, ansvarstagande, lösningsorienterad samt har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du som söker innehar truckkort och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav.

Du skall också ha goda kunskaper i ritningsläsning, mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att rigga, ställa om och att byta verktyg. Har du kunskap inom svets är detta meriterande.

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sök snarast då tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida

Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal men tanken är att det skall gå över till en anställning hos kund, en så kallad hyrrekrytering. Tillträde är omgående. B-körkort är ett krav.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Emma Moding, 0455-61 27 03. Sista ansökningsdag är 2022-08-10

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-08-10

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår