Tillbaka till sök
Utgått jobb

El-montörer

El-montörer

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi el-montörer till en av våra kunder utanför Ronneby.

Dina arbetsuppgifter
Som El-montör kommer du arbeta i ett team och tillsammans med andra montera mekaniska och elektriska komponenter. Montering görs efter anvisningar av krets- och ellinjeschema. Arbetet bedrivs inomhus.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker bör ha utbildning inom el på minst gymnasienivå, ha minst två års erfarenhet ifrån arbete som montör eller elektriker. Som person ska du vara noggrann, kunna kommunicera väl på svenska samt ha lätt för att samarbeta med andra. Då montering sker via anvisningar av krets- och ellinjeschema bör du kunna förstå hur man kopplar via dessa. B-körkort är ett krav.

Information och kontakt
För mer information kontakta rekryteringskonsult Emma Moding, 0455-61 27 03.

Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 30/6.

Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-06-30

Tjänstgöringsort

Ronneby (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår