Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Industri & tillverkning (Karlskrona)

CNC-operatör

CNC-operatör


Har du erfarenhet ifrån CNC styrda maskiner? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av CNC, svarv och fräs.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör. Som person är du engagerad och ambitiös, du motiveras av att få lära dig nya saker och att få ta eget ansvar. Du är målmedveten och har tidigare erfarenhet inom CNC, svarv och fräs. Troligen arbetar du redan inom branschen och vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Det dagliga arbetet kräver att du är noggrann och detaljorienterad i din yrkesroll och trivs då du får arbeta självständigt och i ett arbetsteam mot högt satta mål. B-körkort och mycket goda kunskaper i svenska är ett krav.


Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal men tanken är att det skall gå över till en anställning hos kund, en så kallad hyrrekrytering. Tillträde är omgående eller så snart som möjligt.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Emma Moding, 0455-61 27 03. Sista ansökningsdag är 2023-02-05 men tjänsten kan bli tillsatt innan så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-02-05

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Emma Moding 0731-52 17 03
Kjelle Rutzell 0455-61 27 01

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår