Tillbaka till sök
Utgått jobb

Projektledare inom VS

Projektledare inom VS

Om företaget
Är du en ledare som drivs av att leda och utveckla dina medarbetare för att nå projektets mål? Vi söker just nu en projektledare inom VS till vår kund i Karlskrona.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare driver du projekt ifrån planeringsstadiet till slutbesiktning, du har ansvar över att uppställda mål nås och att resultatet av projektet levereras enligt kundens förväntningar. Du har också ansvar för att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i denna tjänst tror vi du har utbildning och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter ifrån liknade arbete. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning/examen med teknisk inriktning (VS, bygg eller liknande).

Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som VS-montör är det meriterande.

Som person krävs det att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. För att skapa förtroende för såväl kunder som medarbetare krävs det en hög social kompetens.

Information och kontakt
Tjänsten är heltid/dagtid, arbetsorten är Karlskrona men arbete över hela Blekinge kan förekomma.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 18/12 och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se

För mer info kontakta Emma Moding, 0455-61 27 03 eller Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-12-18

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår