Tillbaka till sök
Ledigt jobb: Ledande befattning (Karlskrona)

Operativ VD

Operativ VD

Om företaget
CSAB erbjuder tjänster och produkter inom bredbandsområdet för företag, organisationer och privatkunder. Genom ett nära samarbete med kunder, leverantörer och samarbetspartners erbjuder vi helhetslösningar från idé till färdig anläggning. Vi är ett regionalt företag med många års erfarenhet och kunskap i branschen. Vi utför tjänster inom både entreprenad och service. Vi är i dagsläget etablerade på tre orter med huvudkontor i Karlshamn samt filialkontor i Ronneby och Karlskrona. CSAB har idag ca 30-medarbetare samt ett flertal samarbetspartners. Vi omsätter i nuläget ca 80-miljoner/år.
CSAB ägs av Södra Infragruppen Sverige AB som är ett dotterbolag till Storskogen. Storskogen förvärvar och utvecklar välskötta och lönsamma små- och medelstora företag inom affärsområdena Industri, Handel och Tjänster inom Norden, DACH, Storbritannien och Singapore. Per den 31 mars 2022 bestod Storskogen av 122 affärsenheter med sammanlagt cirka 11 000 anställda och en årsomsättning på över 29 miljarder kronor.
Vi söker en operativ VD till vår verksamhet i sydöstra regionen då vår nuvarande VD ska gå i pension. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som operativ VD har du det totala ansvaret för verksamheten där du balanserar din tid mellan försäljning, personal och ekonomi. Du kommer att ha huvudsakligt försäljningsansvar vilket omfattar både att skapa nya kundrelationer och att vårda befintliga. På sikt är vårt mål att öka antalet projekt och kunder inom servicetjänster. Du kommer utöver att ha kontakt med våra kunder, ansvara för upphandlingar, avtal och arbeta med ekonomisk uppföljning (projektredovisning) och ledningssystemet. Mycket av din tid läggs på resursplanering tillsammans med projektledare och innebär att leda personal ute på fältet. Visst inköp, operativt arbete och personalfrågor ingår också i arbetsuppgifterna och på sikt kommer du att arbeta med kalkyl och offertarbete. Vår verksamhet präglas av korta och snabba beslutsvägar och flexibilitet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Rollen kräver erfarenhet från en ledande roll i ett mindre eller medelstort företag inom entreprenad eller telekomteknik. Du har en teknisk förståelse och kommer från en entreprenad, service- eller underhållsorganisation där du haft ansvar för kunder och avtal. Erfarenhet av personalansvar och ekonomiskt ansvar är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har en akademisk utbildning.

För att lyckas i rollen krävs att du har ett tekniskt intresse, starkt affärssinne och genuint intresse för bolagets kunder och personal. Som ledare är du coachande, tydlig och pedagogisk. Vidare har du en stark entreprenörsanda och du är trygg, jordnära och ödmjuk i din roll som ledare. Vi förutsätter att du är van att arbeta i IT-system.

Information och kontakt
Avtal tecknas med CSAB där du utgår från något av våra kontor i Karlshamn eller Karlskrona. Vi ser att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd då rollen kräver fysisk närvaro i Blekinge. Tillsättning sker efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är den 26 mars. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.
Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Tjänstgöringsort

Karlskrona (Blekinge län)

Kontaktpersoner
Sara Kvist 044-590 65 12

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår